Jatetxeak

Erreferentzia pertsonalak, gehientsuenak merkeak edo gama ertainekoak

Aldez aurretik erreserbatzea komeni da.

Asteasu eta inguruak

Aia

Asteasu eta Kostaldeko GI-2631 errepide xarmantaren erdialdean kokatutako herri tippia.

Alkiza

Larraul

Villabona

Zizurkil

Aduna

Andoain y cercanias

Tolosa eta inguruak

Anoeta-Tolosa errepidean

Tolosa Taberna eta jatetxe ugariko herria.

Albiztur

Kostaldea : Orio, Zarautz, Getaria, Zumaia, Deba, Mutriku

Orio

Zarautz

Mutriku

Getaria Erreboiloa edo bisigua parrilan prestatzen dituzten erretegi enblematikoak. Famatuak internazionalki.

Donostia. Erreserbatzea komeni da

BAIONA

Kontutan izan bertako ohiturak:12:00etatik aurrera bazkariak ematen hasten dira eta zaila izaten da 14:30etatik aurrera bazkaldu ahal izatea.

(1) Oharra: “Txotx” denboraldia, sagardoa kupeletatik zuzenean dastatzea alegia, apirilaren erdialdean amaitzen da sagardotegi gehienetan. Horietako batzuetan ordea, denboraldiak urte osoan irauten du. Sagardotegiko ohiko menua hau izanen litzake: bakailao tortilla + bakailao frijitua piperrekin + txuleta parrillan + gazta eta intxaurrak.