Jatetxeak

Erreferentzia pertsonalak, gehientsuenak merkeak edo gama ertainekoak

Aldez aurretik erreserbatzea komeni da.

Asteasu eta inguruak

Aia

Alkiza

Larraul

Villabona

Zizurkil

Aduna

Andoain y cercanias

Tolosa eta inguruak

Anoeta-Tolosa errepidean

Tolosa Taberna eta jatetxe ugariko herria.

Altzo

Kostaldea : Orio, Zarautz, Getaria, Zumaia, Deba, Mutriku

Orio

Zarautz

Mutriku

Donostia

Erreserbatzea komeni da

Pintxo tabernak

Jatetxeak

Baiona

Kontutan izan bertako ohiturak:12:00etatik aurrera bazkariak ematen hasten dira eta zaila izaten da 14:30etatik aurrera bazkaldu ahal izatea.

(1) Oharra “Txotx” denboraldia, sagardoa kupeletatik zuzenean dastatzea alegia, apirilaren erdialdean amaitzen da sagardotegi gehienetan. Horietako batzuetan ordea, denboraldiak urte osoan irauten du. Sagardotegiko ohiko menua hau izanen litzake: bakailao tortilla + bakailao frijitua piperrekin + txuleta parrillan + gazta eta intxaurrak.